rang liste


                                   
Reč dekana

Poštovane studentkinje i studenti,

Želim, pre svega, da vam zahvalim što ste posetili stranice sajta Megatrend univerziteta i Fakulteta za poslovne studije u Beogradu. Verujem da ćete i vi koji niste još uvek naši studenti, doneti pravilnu odluku i da ćete postati član našeg akademskog tima.

Više od 20 godina Univerzitet pruža pravo obrazovanje, Fakultet za poslovne studije je upisao prvu generaciju studenata školske 1998/99. godine. Studijski programi su veoma promišljeni, usaglašeni sa evropskim obrazovnim sadržajima i s pažnjom odabrani, kako bi njihovim ovladavanjem stvorili osnovu za vaš svestran razvoj zasnovan na znanju. Fakultet za poslovne studije omogućava da ovladate znanjem, razvijete veštine i sposobnosti na svim nivoima visokog obrazovanja – osnovne akademske studije, diplomske akademske studije i doktorske studije.

Svi naši programi su akreditovani – što potvrđuje aktuelnost znanja i kvalitet. Koliki značaj pridajemo kvalitetu rada, vidi se i iz činjenice da smo sertifikovani od strane američke agencije AQA, a posedujemo i sertifikat standarda ISO 9001.
Fakultet s ponosom ističe činjenicu da diplomirani studenti, a njih je više od tri hiljade, rade. Svi oni su potvrdili svoje stečeno znanje tako što su se zaposlili u nekim od srpskih ili međunarodnih preduzeća i razvijaju pristojne karijere. Mnogi studenti nastavljaju studije na eminentnim svetskim univerzitetima, kako tokom studija, tako i po završetku osnovnih studija. Neki od njih tamo započinju poslovnu karijeru, kao asistenti na fakultetima ili profesionalci u različitim preduzećima.
Svi članovi kolektiva Fakulteta za poslovne studije su tu da bi vam pomogli da svoje mladalačke dane provedete u ozbiljnom radu i prijatnoj atmosferi, jer godine studiranja su sigurno one koje se večno pamte. A mi želimo da vam ostanu u najlepšem sećanju.